Blog / Kåthet / Mina älskare / Slynan i mig

Äldre man, yngre kvinna

Äldre män har alltid lockat mig mest. Det vet hur det ska gå till och de njuter av en kvinna på rätt sätt. Sedan några år tillbaka träffar jag en gråhårig herre som älskar att dra ut på sexet under flera timmar. Vi suger, slickar, kysser, masserar, dricker lite vin, suger igen, retas och smeker tills vi nästan exploderar av lusta.

Då brukar jag lägga mig ovanpå honom, föra in hans sköna lem och röra mig i långsamma rörelser samtidigt som jag kniper hårt med fittan. Kramar hans kuk medan vi ger varandra kåta, hungriga kyssar. Efter en stund i den ställningen, sätter jag mig upp och rider honom. Först lugnt och utmanande. Jag smeker mina bröst och min fitta samtidigt som kuken går ut och in i mig. Musklerna fortsätter att krama runt hans kukskaft och jag rullar med höfterna så han stönar högt.

Sedan övergår jag till att låta mig spetsas av hans påle. Jag rider snabbt och hårt i lunga tag. Kuken ska nästan åka ut ur mig så att jag kan sätta mig tungt ner och känna hur den trycks ända in mot livmodern. Jag rider honom vilt tills hans sprutar allt han har rakt upp i mig. Då brukar jag också komma för det är en känsla som hetsar mig till klimax.

Ring sexlinjen

May 31, 2022