Blog / Sexäventyr / Slynan i mig

10 000-metersklubben eller “Mile High Club”

Planet skulle strax lyfta, och jag var som vanligt ute I sista sekunden. Mina sylvassa klackar slog hårt I stengolvet när jag sprang mot gaten. Att jag aldrig kunde se till att vara i tid! Min korta men vida kjol fladdrade vilt och avslöjade mina vita spetstrosor för den som tittade efter noga. Strax därpå satt jag i ett av sätena i planet som skulle ta mig till Dubai. Jag hade bokat en fönsterplats och nu satt jag och funderade på vem/vilka som skulle komma att sitta bredvid mig på samma rad. Ibland kunde man ju ha en fruktansvärd otur! Vid ingången såg jag en lång mörk man som verkade känna personalen ombord. Han hejade glatt på dem och fortsatte i rask takt inåt i planet. Han var om möjligt ännu senare än jag! Jag studerade hans långa och seniga kropp medan han gick emot mig. Hans hår var halvlångt och rufsigt med stänk av grått och hans hy var djupt solbränd. Jag hade noterat hans vita, ordentligt strukna bomullsskjorta; och hade precis fixerat min blick i hans skrev på de slitna jeansen, när han stannade precis framför mig! “Är det ledigt här?” frågade han medan jag fortfarande satt och stirrade rakt skrevet på honom. Jag kunde inte slita blicken därifrån, och nu när han stod så nära, hade det knappast undgått honom var jag stirrade. Jag mumlade något knappt hörbart och vände snabbt på huvudet mot fönstret.

Han hade satt sig ner och jag kunde känna doften av hans parfym. En sådan snygging! Vilken tur jag hade haft idag! Hans arm snuddade vid min och jag kunde knappt andas. Hur skulle jag stå ut hela flighten utan att röra vid honom? Jag kände hur jag rodnade som en liten skolflicka när han tittade på mig och frågade om jag också ville ha ett glas vitt vin. Jag svarade med en nick och när han gav mig mitt glas så snuddade hans arm vid min bröstvårta som redan var styv och stod rakt ut. Hade han känt det? Han log ett snett leende, lade sin hand på mitt lår som av en händelse, och sa att han skulle gå på toaletten. Innan han gick så vände hans sig om, tittade utforskande rakt in i mina ögon och frågade om jag kände till 10 000-metersklubben? Han blinkade med ena ögat och log lite snett då han vände sig om och gick mot toaletten. Äntligen vaknade jag ur min märkliga förlamning! Hela min kropp var i uppror efter bara en blick på honom.

Jag reste mig upp och gick mot samma toalett som han gått in på. Det pulserade i min fitta som också dröp av safter. Min bröstvårtor var styva och syntes tydligt genom min tunna klänning. Mitt hjärta bultade hårt när jag var framme vid dörren. Jag brydde mig inte om ifall någon såg att jag gick in där! Jag tryckte på dörren och där stod han! Han drog snabbt in mig, och i samma tag lyfte han upp mig på handfatet. Han förde in sin hand under min kjol och drog mina trosor åt sidan. Han lät sina fingrar dansa runt min svullna klitta och utan förvarning stack han in ett finger i mig. Jag stönade högt när han förde det ut och in I min våta, heta grotta. Och när han drog ut det så sög han det rent från mina safter. Jag hade redan knäppt upp gylfen på hans jeans, och nu hade jag min hand runt den grova roten på hans kuk. “Knulla mig … knulla mig nu!” var det enda jag kunde säga, och jag behövde inte be honom två gånger. I ett enda drag körde han in hela sin stake ända in till roten! Han höll sina händer under mina skinkor när han hårt och bestämt juckade in och ut i mig och han fortsatte tills det gick för honom. Han vrålade rakt ut och jag kände i fittan hur han sprutade djupt därinne …Därefter satte han sig ner och la mina ben på sina axlar. Han begravde sitt ansikte mellan min lår och slickade, sög och bet lätt I min klitoris. Det tog inte många sekunder innan det gick för mig medan han hade hela sitt ansikte mellan mina ben. Han tittade upp på mig, log sitt lite sneda leende medan han reste sig upp och drog upp sina jeans.

När jag kom ut var han borta och jag såg inte till honom på hela resan. Så varje gång jag flyger hoppas jag att han skall dyka upp där i gången – jag väntar och längtar …

Bilbesiktningen

March 30, 2021